Brieven schrijven

 

Wij zien het als belangrijkste taak mensen aan het schrijven te zetten; dat is tenslotte het belangrijkste wapen van Amnesty. Daarnaast zetten wij ons in om de bevolking te informeren over mensenrechten. Ook spelen wij in op recente gebeurtenissen.

Wij krijgen daarvoor materiaal van het Amnesty secretariaat in Amsterdam. Voor uitvoeren of zelfs uitbreiden van deze activiteiten kunnen we uiteraard nieuwe gemotiveerde groepsleden gebruiken!

 

Brieven thuis

We maken elke maand 1 tot 4 brieven, in de juiste taal en voorzien van achtergrondinformatie. De brieven (zie de onderstaande Bijlagen) zijn voorbeeldbrieven, u bent vrij om ze naar eigen inzichten aan te passen op grond van de verstrekte gegevens. Deze brieven worden op verzoek:

  • bij u thuisbezorgd
  • per post verstuurd of
  • per e-mail toegezonden (uiteraard onze voorkeur!).

U kunt de brieven overschrijven, of de geprinte brief versturen na het bovenste deel er af te hebben geknipt. Vergeet de datum, uw naam en adres niet. Als u de brieven per e-mail ontvangt, kunt u ze met uw eigen computer bewerken. En graag willen we van u weten als u een antwoord krijgt.

 

Zoeken

  • Laatste wijziging: 3 oktober 2022.